ayı sözlük yazarlarının kan grupları

thanatos

uykuyla kardeş gecenin çocukları.

ilk buluşmaya kardeşini getiren kız

kardesini bir nevi bekaret kemeri olarak kullanan kiz.

ben yoruldum sen anlat

"bana kendinden bahseder misin" çıkışı için biçilmiş kaftan, yapıştırılası cevap.

sürekli kendini anlatmak ya da yeni birini tanımaya bağlı olarak gelişen yorulma durumu öyle bir hal aldı ki, artık yanıt ya da tanıma amaçlı söylenecek söz kalmadı zannımca. yormayın, sustum sen anlat.

game of thrones

khalesiii bebeğim ya gene yaptı yapacağını dedi ki "özgürlüğünüzü ben size veremem onu ancak siz kendiniz alırsınız" özgürlüğü siyasi iktidarlardan,başbakanlardan,insanlardan bekleyen kölelere.

balkondan halı silkelemek

halı yıkama şirketlerinin bu kadar yaygın olmadığı zamanlarda ve hala yaygın olmadığı bazı küçük mahallelerde halı temizlemek için kadınların yaptığı, görünümü küçük bir mahalle için sıcak ve sevimli, metropol içinse çirkin olan eylem. metropollerde artık her yerde halı yıkama şirketi var ve ekonomikler de.

saksofon

kısaltmasının sakso olduğu varsayılır..

tek yön

demet akalın şarkısıyla dans ettirmeye çalışan mekan.

izel çelik ercan

izel slikon yaptırdı. aşka düştü sonra toparlayamadı. yüzündeki problemden dolayı hayata küstü piyasadan çekildi gitti.

çelik başarılı bir çıkışla diğer iki arkadaşının önüne geçti. haklı ve başarılı bir kariyerle adından fazlaca söz ettirdi. başarısız evlilik, şarkılar çalıntıydı değildi ve atatürkçülük davalarıyla sakin bir hayatı seçti.

ercan solo kariyerinden önce uf-er'le orijinal işlere imza attı. hareketliydi, sosyaldi. ertuğrul özkök'ün kızıyla evlendi boşandı. fenerbahçe delisiydi. futbola bulaşıp spor yazarı oldu. şimdi o da sessizliğe büründü.